Cristian Orgonaş: Rapperul 50 Cent a încercat o mică speculă imobiliară şi s-a fript - Bloguri economice

duminică, 26 iulie 2009

Cristian Orgonaş: Rapperul 50 Cent a încercat o mică speculă imobiliară şi s-a fript

In anii ‘90, Mike Tyson a vrut sa faca bani din imobiliare insa a dat-o in bara, ajungand falit dupa ce si-a pierdut toata averea de 300 de milioane de dolari investind in afaceri falimentare.

Rapperul 50 Cent s-a gandit ca nu ar fi rau sa profite si el de cresterea pretului la imobile, insa criza i-a stricat socoteala.

In 2005, omul a cumparat casa lui Mike Tyson din Connecticut cu 4.1 milioane de dolari, a investit 6 milioane in renovare si reparatii, dupa care a scos-o la vanzare cu $18.5 milioane. Trebuie spus ca aceasta casa are o suprafata de 4,645 mp, 18 dormitoare si 37 de bai (!!).

Cum clientii nu s-au inghesuit, in octombrie anul trecut pretul a scazut cu 22%, ajungand la $14.5 milioane, dar cum nici aceasta oferta speciala nu a atras musterii, 50 Cent a mai coborat odata pretul anul acesta in mai, casa fiind acum oferita la $10.9 milioane, pret in scadere cu 41% fata de cel initial.

Casa a fost pentru prima data scoasa la vanzare in urma cu peste doi ani si poate fi vazuta in poza de mai jos (click pentru marire).sursa

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP