Dan Popa: Adunate de prin CV-uri de bancher. Strict autentic. - Bloguri economice

duminică, 19 iulie 2009

Dan Popa: Adunate de prin CV-uri de bancher. Strict autentic.

Pentru ca e week end si pentru ca sunt in concediu, am zis sa pun pe blog lucruri mai relaxante. Sunt “perle” din cv`urile unor bancheri, care isi cauta de lucru la concurenta, pe fondul crizei. CV`urile sunt autentice 100 la suta, desi par desprinse din bancuri. Cititi si radeti discret. Pana la urma, ei sunt cei care ne aproba creditele sau ne resping dosarele. Am respectat ortografia autorilor. Sunt doar cateva cazuti din cateva zeci. Lectura placuta.

“Cunostinte: Cunosc la perfectie sistemele de operare Windows 95, 96, 97, 98, 99 si XP . Utilizare bancomate. Diplome,certificari : Detin certificat calitate B.R.D., cursuri de primire clienti,reflex comercial,spalare a banilor. Am o foarte rapida si eficienta perceptie a conceptelor.” (Operator ghiseu banca top 4)

„Limbi straine:Romana, nivel citit/scris/inteles. Engleza – nivel incepator.
Franceza- NU.
Abilitatii: MS Officce, Windows, Internet, pictura, permis auto, email, foto, colectionar diverse”
( Supervizor Front Office banca top 5, la o sucursala in tara, dornica de a se muta la Bucuresti)

„„Ca Manager Operatiuni, am promovat serviciile si podusele bancii, am rezolvat toate problemele operationale din cadrul sucursalei, am informat conducerea bancii asupra oricarei abateri de la prevederi, propunand masuri de eliminare a elementelor cu abateri nejustificate si de incadrare a BVC in cifrele aprobate” (Manager Operatiuni banca romaneasca, aplicand acum pentru o banca din top3)

„Bnaca are 500-3000 angajati. Responsabilitatile mele erau: Introduce in sistem urmatoarele tranzactii ale clientilor :- schimburi valutare (vanzari/cumparari de valuta contra lei. Valuta contra valuta, lei contra lei, daca era cazul), transferuri intre doua conturi. Am alimentat un ATM cu numerar” (Universal Teller — back-up OPS Coordinator la o banca, in cautarea unui post la concurenta).

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP