Dan Popa: Bancă de top: ”ar trebui să aplicam un comision pentru expunerea negarantată. Adăugaţi la lista industriilor restricţionate, următoarele…” - Bloguri economice

marți, 7 iulie 2009

Dan Popa: Bancă de top: ”ar trebui să aplicam un comision pentru expunerea negarantată. Adăugaţi la lista industriilor restricţionate, următoarele…”

Una din bancile de top din Romania pregateste un nou comision, aplicat pentru “expunerea negarantata” a clientilor din portofoliu. Astfel, potrivit unui mail intern, politica de creditare pentru acest an va suferi modificari substantiale, fiind astfel greu de crezut ca apelul la repornirea creditarii lansat de oficialitati, va fi respectat.

Citez din mailul la care faceam referire mai sus.
"Ca rezultat al perspectivei negative in ceea ce priveste dezvoltarea mediului macroeconomic pentru perioada urmatoare, se vor aplica urmatoarele criterii de eligibilitate (imbunatatind si/sau suplimentand prevederile existente in politica de creditare).
Urmatoarele industrii vor fi adaugate la lista de industrii restrictionate:
Turism, Industria miniera si extractiva, Industria de masini grele si ehipamente, Constructii, Productia de mobile, Vanzarea, intretinerea si repararea autovehiculelor motorizate si a motocicletelor, Vanzarea en-gros si en-detail a materialelor de constructii, Productia materialelor de constructii, Real estate, Transport si depozitare, Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor."

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP