Dan Popa: Ce cred bancherii despre ei şi despre munca lor - Bloguri economice

marți, 14 iulie 2009

Dan Popa: Ce cred bancherii despre ei şi despre munca lor

Reiau o parte dintre concluziile unui studiu recent comandat de o banca de top, cu privire la starea de spirit a bancherilor in urma turbulentelor si a potentialelor solutii. Banca trece printr-un proces intern de restructurare, ca multe alte institutii similare. Cum dai oamenii afara? Care sunt cei de care te poti dispensa? Fiecare paragraf apartine unui alt bancher, sondajul fiind facut doar printre middle si top manageri, in intreaga retea a bancii (Bucuresti si teritoriu).

„Deplasarea periodica a supervizorului resurse umane in teritoriu pentru a se cunoaste toate problemele cu care se confrunta activitatea de resurse umane, acolo. Exista o zvonistica puternica in teritoriu, cum ca li se desfiinteaza posturile, ca-i reloca pe oameni in alte judete si ar fi bine sa li se spuna ca sunt prostii astea. In plus, asta ar duce la o legatura mai stransa atat cu conducerea grupului cat si cu salariatii , colaborand in ideea de a gasi solutii adecvate problemelor ce apar .

Apreciez ca in activitatea de recuperare a creantelor neperformante un bonus aplicat functie de volumul trimestrial de creante recuperate ar conduce la o mai mare cointeresare.Acest sistem este aplicat cu mult succes in strainatate… Chiar si MFP aplica acest sistem pentru recuperarea creantelor bugetare.

Nu consider normal sa sa pastreze targetele de vanzari pe care le aveam inainte de criza. Orice discutii pe care le avem cu ierarhicii superiori se lovesc ca de un zid. Trebuie sa se inteleaga ca nu mai ai acum cui sa vinzi credite cu viteza cu care o faceai odata.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP