Dan Popa: Plec în Maldive, ca din partea Raiffeisen - Bloguri economice

luni, 20 iulie 2009

Dan Popa: Plec în Maldive, ca din partea Raiffeisen

“Daca ati primit acest e,mail inseamna ca ati intrat in ultima suta de merti pentru castigarea concursului “Iti sta bine in Maldive”. Pentru a va inscrie descarcati in calculatorul dumneavoastra si completati formularul de inscriere atasat la acest email.”

Asa ma spamuieste/phishinguieste cineva ca din partea Raiffeisen Bank, institutie cu care nu mai am treaba de acum doi ani cand, din 10.000 de euro depusi la ei, am ridicat dupa mai bine de un an, vreo 9200.

Raiffeisen nu e singura institutie din partea careia primesc asemenea mesaje. Zilnic vin mailuri de la BT, in care sunt rugat sa`mi modific datele contului (inexistent si el) si sa le dau cnp`ul si PIN`ul cardului.

Pana acum, “austriecii” ma rugau frumos doar sa le dau datele personale, fara sa`mi promita ceva in schimb. Cum nu le mergea, vad ca au mai lasat de la ei si`mi ofera acum excursii in Maldive.
Sunt curios care va fi pasul urmator, intrucat nu am de gand sa marsez nici de data asta. O sa ma trimita oare pe Luna? O sa`mi schimbe placa de baza ca sa nu`mi mai faca figuri computerul? O sa`mi cumpere detergent de rufe, ca mi`i lene sa merg pana la magazinul din colt? O sa vina sa`mi repuna in functiune Dolce Tv`ul mai repede decat echipa de la Romtelecom, pe care am anuntat`o inainte de a pleca in concediu? Ce`o sa`mi faca oare? Dau permanent refreshuri mailboxului, curios…

Mai bine nu. Le trimit eu pe office@raiffeisen.ro un mail in care`i rog sa`mi trimita toate politicile lor interne de creditare, promitandu`le in schimb ca ii iau cu mine in Maldive. Sa vedem, le convine?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP