Ion Radu Zilişteanu: Am citit, vă recomand (I) - Bloguri economice

duminică, 12 iulie 2009

Ion Radu Zilişteanu: Am citit, vă recomand (I)

 • Justiţia face din datornicii la bănci faliţi cu acte-n regulă de Şerban Buşcu, Cotidianul
  O decizie a Curţii Constituţionale menită să ajute datornicii la bănci s-a transfomat într-o bombă cu ceas, odată ajunsă în mâinile judecătorilor. Amânarea repetată afectează clienţii rău-platnici, ale căror datorii cresc din cauza penalităţilor.

 • Rezultatul măsurilor anticriză ale statului: 150.000 de firme închise de cuplul teribil criză-forfetar. Tot mai mulţi români, împinşi spre munca la negru de Vlad Rotariu, Gândul
  Firmele şi-au găsit salvarea din faţa crizei şi a forfetarului în faliment, de mult ori la cerere, în îngheţarea activităţii sau în transformarea în PFA.

 • Şefii de deconcentrate care au întârziat proiecte europene, ameninţati cu demiterea Mediafax
  Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Ploieşti, că vor fi demişi toţi şefii de agenţii sau de servicii deconcentrate din cauza cărora nu vor fi eliberate avize pentru depunerea în termen a proiectelor europene.

 • Atitudinea românilor faţă de productivitatea muncii, influenţată de evoluţia economică Mediafax
  Problemele economice au influenţat atitudinea românilor faţă de beneficiile muncii, doar 39 la sută dintre ei declarându-se încrezători în 2009 că pot reuşi muncind asiduu, faţă de 71 la sută care afirmau acelaşi lucru în 2005, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup.

 • Ministrul turc al energiei neagă că Ankara ar fi renunţat la cei 15% din gazul pentru Nabucco de Alina Ciocîldău, Adevărul
  Ministrul turc al energiei şi resurselor naturale, Taner Yildiz, a negat duminică informaţiile publicate de agenţia Reuters, potrivit cărora Turcia a renunţat la pretenţia de a primi 15% din gazul ce va fi transportat prin conducta Nabucco, informează worldbulletin.net.


 • Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Ion Radu Zilişteanu

    © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

  Back to TOP