Răzvan Pascu: Franciza de pariuri sportive la “promoţie de vară” - Bloguri economice

marți, 14 iulie 2009

Răzvan Pascu: Franciza de pariuri sportive la “promoţie de vară”

Scriam aici acum 2 luni despre cat te costa sa iti deschizi o agentie de pariuri. Intre timp, am aflat informatii in plus despre franciza GSBET si intrucat am vazut, conform statisticilor de trafic de pe blogul meu, ca sunt multi interesati de o franciza in domeniu, am hotarat sa va pun aceste informatii la dispozitie.

Asadar, oferta verii de la GSBET este urmatoarea: 50% reducere la taxa de intrare in franciza, de la 4000 euro la 2000 euro, bani in care intra dotarea completa a spatiului, training si asistenta, precum si posibilitatea de a alege intre un comision de 19% din miza platit catre casa de pariuri (caz in care casa de pariuri plateste castigurile participantilor) sau 15% comision platit catre casa de pariuri (caz in care platesti singur castigurile participantilor).

Pentru cei interesati, puteti citi cateva articole aparute in presa in ultima vreme pe aceasta tema: Front News, Evenimentul Zilei si Ziarul Financiar. De asemenea aveti aici fisa candidatului pentru cei interesati si articolul publicat de mine pe acelasi subiect, aici.

Cei care au un plan de afaceri concret, banii si dorinta de a investi in aceasta afacere in Bucuresti si vor sa imparta investitia, profitul (sau pierderile) cu cineva, ma pot contacta personal pentru ca sunt interesat de aceasta afacere.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP