Răzvan Pascu: Resurse utile de business şi travel - Bloguri economice

marți, 21 iulie 2009

Răzvan Pascu: Resurse utile de business şi travel

Pentru ca e vara, e cald si lumea e in concediu sau cu gandul la concediu, va prezint astazi cateva link-uri interesante, in loc de un articol stufos. E mai simplu si pentru mine si cred ca si pentru voi.

Deschid articolul prin a va spune ca, dupa ce intregul an pana acum am fost prins in diverse proiecte, voi incepe sa mai lipsesc uneori de pe blog direct in concedii (mai scurte sau mai lungi) de-acum si pana in noiembrie. Vor mai fi perioade scurte fara articole (mai ales in weekend-uri), dar voi incerca de fiecare data sa va arat fotografii din vacanta mea, sa va dau sfaturi legate de calatorii, in special din cele ce am trait pe propria piele si bineinteles, nu voi uita partea principala, cea de business. Orice idee noua, buna si care va poate folosi, o voi pune pe blog.

Cine vrea sa fie mereu la curent cu articolele postate, se poate abona aici.

Concursuri vor fi in continuare, poate chiar din ce in ce mai multe. Chiar joi va mai asteapta unul. Si urmeaza si un articol documentat despre programul Prima Casa.

Business: Vreau sa va anunt pe toti despre site-ul lansat de catre economistul Ion Radu Zilisteanu. Este vorba de Bloguri Economice, care se doreste a fi un loc in care sunt adunate articolele de business publicate de catre 7 blogeri-economisti: Daniel Cazangiu, Bogdan Glavan, Mihai Marcu, Cristi Orgonas, Dan Popa, Radu Zilisteanu si, cu voia domniilor voastre, subsemnatul. Cu totii le multumim si celor de la Imopedia care ne-au promovat pe site-ul lor in articolul Alba-ca-bloggeriada si cei 7 economisti! si lui Radu Zilisteanu pentru idee si munca pe care o face cu acest blog al blogurilor. Ii eram dator cu acest articol de promovare… :)

Suntem putini cei care scriem despre business si chiar daca nu impartasim intre noi, cei 7, aceleasi idei de fiecare data, macar stim cu totii ca incercam sa va oferim o mare parte din ceea ce stim, citim si ne place.

Aaaa, era sa uit: le multumesc si celor de la Business Standard care imi preiau articolele uneori.

Travel: Merita sa vizitati Doctor Travel, locul unde scrie Cezar, alias Imperator (puteti citi un interviu cu el aici si aici). De asemenea, un site nou lansat si care, daca va fi actualizat zilnic, e o resursa utila (macar pentru relaxare) este My Travel Guru. Si mi-a mai placut TVL, e frumos scris si complet. Recomand si DVD-ul pe care il va lansa Razvan Marc (veti putea citi un interviu cu Razvan Marc, realizatorul emisiunii de calatorii Bazar de pe TVR2, vineri pe blogul meu). Pentru rezervari de hoteluri recomand Venere iar pentru ghiduri de calatorie Lonely Planet.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP