Dan Popa: Gând alungat - Bloguri economice

luni, 10 august 2009

Dan Popa: Gând alungat

Am vrut initial sa scriu un pamflet, pornind de la anuntul reprezentantilor FMI, prinvind recesiunea sefera catre care se indreapta Romania. De fapt, l`am si scris, imaginand reactiile premierului si pe cele ale oficialilor BNR. Desigur, fiind vorba de un pamflet, erau reactii prin care respectivii negau recesiunea, invocand definitii de prin tratatele de economie, astfel incat sa le iasa lor jocurile.

Nu am mai postat, insa, nimic. Cred ca acum, cand deja lucrurile sunt mai mult decat evidente, e nevoie de luari de pozitii serioase.

Boc nu are ce cauta in fruntea Guvernului, pe bune. Pogea nu are ce cauta in asemenea vremuri la Finante. E un tip ok, dar nu ca ministru in perioada de criza. Videanu ar trebui sa ramana un intreprinzator privat fara contracte cu Statul. Acum ar fi nevoie de un Daianu la Finante si un Isarescu ca premier.

Nu poti pune un expert in pantofarie sef la raionul de carne, ca te ia imediat la intrebari de ce nu au carnatii, tocuri. Asta face Boc acum. Din pacate, nimeni nu`i da jos ochelarii sa`l intrebe pur si simplu. “Tu ce cauti ma, aici?”

Faptul ca tu de mic ti`ai dorit sa te joci de`a cosmonautul nu inseamna ca ai intrarea asigurata la Fac. de Aeronave. Poate insemna pur si simplu ca visezi. Si atat.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP