Dan Popa: Preşedintele FED, “făcut” la contul din bancă - Bloguri economice

joi, 27 august 2009

Dan Popa: Preşedintele FED, “făcut” la contul din bancă

Cel mai puternic bancher al lumii, cum e considerat presedintele FED Ben Bernanke, a ramas fara 850.000 de dolari din cont, dupa ce un hot i`a furat geanta sotiei, in care aceasta isi tinea carnetul de cecuri, scrie Newsweek.
In zilele urmatoare, hotul s`a prezentat la banci dandu`se drept Ben Bernanke si scotand in medie cate 50.000 de dolari pe zi si facand cadouri prietenilor.

Totul a inceput in vara trecuta, cand madam Bernanke a iesit la cumparaturi, ramanand fara geanta in urma unui banal furt. In geantase afa si carnetul de cecuri “lipit” de contul familial al familiei sefului FED. La cateva zile, din conturile familiei Bernanke au inceput sa se evapore sume consistente de bani. Desi Newswek precizeaza ca nu se stie cu exactitate paguba suferita de seful FED ci numai cuantumul total al fraudei hotilor (2,1 mil dolari furati de la 10 persoane), media americana da ”pe surse” faptul ca cel mai pagubit a fost Bernanke, din ale carui conturi ar fi disparut 850.000 de dolari.

Intr`un comunicat semnat de purtatorul de cuvant al FED, Bernanke recunoaste ca a fost victima unei escrocherii. “Furtul de identitate este un delict serios care atinge milioane de americani in fiecare an. Familia noastra nu este decat una dintre familiile afectate de aceasta retea de infractori”, spune Bernanke.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP