Dan Popa: Romtelecom, te pup! Eşti campionul meu. - Bloguri economice

joi, 27 august 2009

Dan Popa: Romtelecom, te pup! Eşti campionul meu.

Draga Romtelecomule, sunt un client al tau pe telefonie fixa, date si tv. Adica ce dai tu la tot cartierul.
La Dolce am abonament de tip Variety Special. Eram multumit, campionule. Imi mai pica netul, imi pica uneori si semnalul tv, da` astea sunt chestii trecatoare. Ca mine, ca tine, campionul meu.
Azi, fie`ti numele binecuvantat, m`am trezit cu o scrisoare in cutia postala. In scrisoare sunt anuntat ca din 24 septembrie mi se scot 5 canale tv(AXN CRIME, AXN SCI-FI,TCM, MTV,VH1) si ca daca le vreau inapoi, mai trebuie sa`ti platesc. Mai mult, musai sa fac si abonament pe doi ani (eu nu stiu daca mai traiesc atata, campionule, cum sa ma angajez inca doi ani sa iti platesc?).
Sa recapitulam. Inchipuie`ti campionule, ca mergi la un restaurant si ca ceri o friptura cu cartofi, pe care o si platesti. Chelnerul vine, ti`o aseaza in fata, dupa care iti ia inapoi friptura si`ti spune ca daca totusi o vrei, mai trebuie niste extra-cash. Ti se pare normal si corect?
Te`am sunat in seara asta si am vorbit cu o angajata de`a ta. Poate ca aveti si inregistrarea discutiei…m`ati ajuta sa dati de ea si s`o faceti publica. Am intrebat`o pe domnisoara daca am inteles eu bine, ca mi se ia ceea ce am platit si ca, pentru a mi se da inapoi, mi se mai cer bani. Mi`a raspuns dezarmant, ca da, asa e. Excelenta, Romtelecoame, prietene, cum sa`ti zic?…e aberant ce faci.
In rest, campionul meu, sunt bine sanatos, ceea ce`ti doresc si tie, Hai Romtelecom! Poti mai mult! Astept sa ma suni pe mobil, cum mi`ai promis.
Romtelecom, te pup. Sa ma pupi si tu.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP