Dan Popa: Son Of A Fitch - Bloguri economice

luni, 24 august 2009

Dan Popa: Son Of A Fitch

Aparenta reluare a activitatii economice nu este sustenabila pentru ca se bazeaza pe bani publici, iar infiintarea de noi locuri de munca lipseste cu desavarsire, a declarat azi Yves Mersch, membru al Consiliului Guvernatorilor din cadrul Bancii Centrale Europene.

Intr`un interviu care va aparea marti dimineata in cotidianul luxemburghez Wort, Mersch a remarcat ca doar o crestere a cererii mondiale ar putea asigura sustenabilitatea reluarii cresterii economice.

Am mai vrut sa scriu despre cei care vad lucrurile optimist ca mi`as dori sa le pot vedea si eu. In fond, sunt si eu contribuabil si ma afecteaza direct nivelul taxelor si cel al monedei (legat fiind direct de rata pe care o achit bancii). Din pacate, timidele semne de care se agata unii, mie imi par mult prea firave pentru a putea fi optimist. Singura scapare ar fi ca celelalte economii sa iasa din criza si sa ne salveze prin comenzi si investitii.

Cu actualul Guvern, nicio sansa. Sintagma din titlul acestui post este un joc de cuvinte in care Fitch este numele unei agentii de rating. Restul, ramane cum am vorbit.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP