Dan Popa: Ştirile zilei. Pamflet de duminică. - Bloguri economice

duminică, 9 august 2009

Dan Popa: Ştirile zilei. Pamflet de duminică.

Moto: ”Avem de refăcut această reformă a statului, dar avem, pe de altă parte, nevoia să modernizăm România” Emil Boc

Americanul Keith Griffin, care deţinea peste 1.000 de imagini pedofilice pe un CD aflat în calculatorul său personal, a dat vina pentru prezenţa acestora pe motanul său, care ar fi sărit pe tastatura computerului său în timp ce el descărca nişte muzică, relateaza Associated Press. Celelalte animale de casa ale lui Griffin fac deja puscarie pentru viol, piratearea conturilor bancare si sechestrare de persoane.

O femeie din SUA s-a îndrăgostit de o roată dintr-un parc de distracţii şi plănuieşte să se mărite cu aceasta, relatează site-ul Ananova. Amy Wolfe (33 de ani) este amorezată de roata de agrement, înaltă de 24 de metri, încă din adolescenţă.
Cativa istorici romani intentioneaza sa`i trimita femeii un document confidential din care sa rezulte ca roata este un partener cel putin suspect, date fiind experientele lui Horea si Closca in aceasta directie.

Prostituatele sunt considerate în China mai demne de încredere decât funcţionarii, potrivit unui sondaj realizat de Insight China, relatează AFP. Intrucat in Romania prostitutia nu este legiferata, daca sondajul s`ar fi facut la noi, in lod de „prostituate”, se putea trece „Jneapanul” sau „salcamul”, dupa caz.

Premierul Emil Boc a solicitat, sâmbătă, în şedinţa extraordinară de Guvern, Agenţiei Naţionale de Administrate Fiscală (ANAF) şi Ministerului Finanţelor să facă o analiză cu privire la formele de manifestare a evaziunii fiscale, relateaza agentiile de presa. Potrivit unei surse apropiate discutiilor, functionarii i`au pregatit deja acest dosar, titlul de pe coperta terminandu`se in „…tul forfetar”

„Spune doar „Bună !”, renunţă la pupici, nu da mâna”, este sloganul noii campanii a medicilor madrileni pentru prevenirea extinderii gripei A., care a facut ravagii in Spania. Daca epidemia se agraveaza, noul slogan va fi „Trage tu primul!”

Guvernul a convenit sâmbătă, de principiu, ca masa salarială să fie redusă cu aproape 3% până în 2015, au declarat pentru NewsIn reprezentanţi ai Executivului. Orice micsorare ar fi foarte apreciata de premier, care s`ar simti infinit mai confortabil la o masa mai mica (in termeni populari, masuta).

Premierul Boc i-a anunţat, sâmbătă, pe membrii Cabinetului că doreşte asumarea responsabilitatii Guvernului pe legile salarizării, pensiilor şi educaţiei. Analistii apreciaza ca a fost abandonata astfel asumarea iresponsabilitatii pe aceleasi legi.

Emil Boc a precizat că impozitul minim a avut un efect benefic pentru că a restrâns numărul firmelor-fantomă. Partea proasta e ca angajatii fantoma ai firmelor fantoma au ajuns sa manance paini-fantoma si sa nu mai aiba cu ce`si plati niste rate-fantoma care ii bantuiau si continua sa`i bantuie.

Cea mai scumpă casă din lume a fost scoasă la vânzare în Germania. Pentru casa de numai 30 de metri pătraţi, situată pe insula Sylt, o populară staţiune balneară din această ţară, agentul imobiliar cere 4,8 milioane de euro, ceea ce înseamnă 160.000 de euro pe metru pătrat, notează publicaţia germană Spiegel. Inca nu s`a stabilit daca e vorba de efectul halucinogen al unor droguri sau o simpla amnezie a agentului imobiliar, care a uitat se pare trecutul recent de pe piata pe care activeaza.

Organizaţia Hamas a creat o poliţie de moravuri, care supraveghează atent ţinuta tinerilor. În timp de femeile erau deja obligate să facă baie îmbrăcate, restricţia se aplică de acum şi bărbaţilor, informează cotidianul francez La Croix de vineri. In cazul barbatilor li se permite in week-end si de sarbatorile legale, deschiderea primului nasture de la sacou.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP