Dan Popa: Ştirile zilei, pe scurt. Şi puţin pamfletizate. - Bloguri economice

miercuri, 26 august 2009

Dan Popa: Ştirile zilei, pe scurt. Şi puţin pamfletizate.

Politicianul Mircea Geoana a propus ca IMM`urile care au contractat credite la banci sa isi poata suspenda timp de un an plata ratelor. In replica, a venit o propunere prin care si politicienii care au contractat voturi de la populatie sa fie scutiti timp de 5 ani de a mai iesi in public cu tampenii.

Guvernatorul BNR a demarat un program de vizite ale sucursalelor BNR din tara, unde sta de vorba cu angajatii. Ieri a fost la Galati, unde a petrecut aproape trei ceasuri la discutii. Intrebat ca de obicei despre curs si in ce e mai bine sa economisesti in aceste vremuri, Isarescu a recomandat leul. Analistii se intreaba daca Isarescu a ajuns sa recomandepe fata ING Bank, leul fiind simbolul bancii olandeze cu care Guvernatorul s`a aflat intr`un conflict deschis inca de la episodul speculativ din toamna trecuta.

Un avion de mici dimensiuni, s-a prăbuşit marţi seara la aeroclubul din Târgu Mureş.
Practic, comandantul Aeroclubului si`a scapat brelocul pe jos.

Guvernul grec este acuzat de incompetenţă şi ignoranţă după incendiile devastatoare de la Atena. Culmea este ca, dupa aceleasi evenimente, si Guvernul roman e banuit de incompetenta si ignoranta.

Economia României va începe să crească “cam” în a doua jumătate a anului viitor, a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody’s, agenţie de rating care a ridicat la 8,9% estimarea privind scăderea PIB pentru 2009. Asadar, e clar: Adrian Vasilescu iar va aparea la Tv.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP