Răzvan Pascu: Interviu live, azi, ora 12.00, despre pensii - Bloguri economice

joi, 27 august 2009

Răzvan Pascu: Interviu live, azi, ora 12.00, despre pensii

Mihai Bobocea, secretarul general al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), va raspunde intrebarilor voastre legate de pensiile obligatorii, pensiile facultative si diferenta dintre acestea si asigurarile de viata cu componenta de pensie.

Daca vreti sa aflati cat de sigure sunt fondurile de pensie din Romania, daca merita sau nu sa aveti un astfel de produs de economisire, cum se investesc banii vostri si ce comisioane se percep, la ce profituri te poti astepta si de ce e bine sa ai un astfel de produs – intra incepand cu ora 12 pe blog (timp de o ora) si intreaba-l pe Mihai tot ceea ce nu stii si vrei sa afli.

Mihai Bobocea a fost jurnalist la Ziarul Financiar si Media XPRIMM, iar din ianuarie 2009 este secretarul general al APAPR. Asociatia este finantata de fondurile de pensii din Romania si de bancile depozitare si urmareste sa apere interesele investitorilor din acest domeniu. Mai multe despre “cei 4 piloni de pensii” din Romania, aflati in articolul de ieri.

Pentru a pune o intrebare, lasati comentariul vostru mai jos, iar Mihai va raspunde tuturor. Indiferent daca sunteti sau nu de-acord, va invit pe toti la un limbaj decent, mai ales ca este in interesul vostru sa aflati ceea ce altii nu v-au spus pana acum. Discutia va fi moderata de mine.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP