Dan Popa: CFR, te iubesc! - Bloguri economice

duminică, 20 septembrie 2009

Dan Popa: CFR, te iubesc!

Nimic nu se compara cu experienta pe care CFR ti`o ofera. Ai sentimentul ca poate nu ai vazut destul din patria ta? CFR iti ofera sansa de a vedea si mai mult. Pana la detaliu. Am pornit dimineata la 5 din Satu Mare. Acum e 19 si stau cuminte in gara din Breaza Nord, unde am inteles ca vom mai zabovi putin, pentru ca asteptam nu un tren, ci doua. In Breaza nu opreste niciun accelerat, sau nu e programat sa o faca. Confirm prin acest post ca gara pare paraginita, cainii par foarte flamanzi iar calatorii nu par a gusta scurtele pauze oferite de CFR. Am mai stat o jumatate de ceas undeva intre Sinaia si Busteni, asteptand ori un tren, ori un avion, ca au trecut ambele.
Pana acum avem doua ceasuri intarziere. Unul dintre fericitii calatori, satul probabil de admirat gara din Breaza Nord, a intrebat`o pe doamna controlor cat mai stam, intrucat e asteptat in Bucuresti de unde ia o masina catre Constanta.
Raspunsul prompt si amabil oferit a fost “Si ce trebuie sa te tii dupa mine ca sa ma intrebi asta?” Asa e, nu i`a folosit la nimic.
Dupa 14 ceasuri de stat in tren, nu mai gusti frumusetea unei gari asa cum se straduie CFR sa ti`o prezinte. Devii pur si simplu dezinteresat la vederea frumosilor (si crotaliatilor) maidanezi care dupa cum te latra, par a sustine un recital, si el insuficient apreciat de catre calatori.
Intre timp, cat va povestesc acestea, am pornit din Breaza Nord. CFR, te iubesc
Acum am oprit in Breaza.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP