Dan Popa: Membru în Comisia de audieri a CA din BNR: ”Eu n-o să pun nicio întrebare, că ăia-s mai deştepţi şi mă fac de râs” - Bloguri economice

miercuri, 30 septembrie 2009

Dan Popa: Membru în Comisia de audieri a CA din BNR: ”Eu n-o să pun nicio întrebare, că ăia-s mai deştepţi şi mă fac de râs”

Unul dintre membrii Comisiei de buget finante din Senat, dintre cei care ii vor audia saptamana viitoare pe cei propusi de partidele politice pentru posturile in Consiliul de Administratie al BNR mi`a confirmat la telefon azi ca cei nominalizati sunt mai destepti decat cei care`i audiaza si ca el unul n`o sa puna nicio intrebare. “Pai cand cei propusi vor deschide gura, noi trebuie sa`i ascultam ca sa ne mai desteptam putin. Cum o sa`i luam noi la intrebari pe teme de politici monetare, cata vreme ei mananca pe paine toate subtilitatile meseriei? Ce sa audiezi acolo, ca aia daca vor te baga in doua secunde in ceata? Eu unul, decat sa ma fac de ras, prefer sa tac la audieri. Oricum, sunt mai multi ingineri decat economisti acolo”, a declarat sursa citata.
QED.

Cat despre Daianu, chiar imi pare rau. Habar nu am ce jocuri interne si ce calcule s`au facut, dar mi`e greu sa cred ca liberalii au o alta propunere mai desteapta.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP