Dan Popa: Mini-însemnări de bancher. Pamflet scurt, deprimant - Bloguri economice

vineri, 11 septembrie 2009

Dan Popa: Mini-însemnări de bancher. Pamflet scurt, deprimant

*Azi am tras o amenda catorva banci pentru ca nu au participat la licitatie. Eu cerusem 5 %, desi in piata dobanda era la 6 si clar ca pierdeau. Asa ca unele n`au vrut sa piarda si nu s`au bagat. Pai scrie negru pe alb sa`mi faca oferta? Scrie! Sa plateasca,frate! Ca pana la urma si alea care au intrat, platesc fiindca intre timp dobanda a urcat la 5,8.
Maine mai fac o licitatie, si poate cobor la 4% dobanda. Numai asa, de`al dreaq

*Dom`ne, cica urca euro pana la 4,28 lei si tre sa dam o explicatie oficiala. Asta cu decuplarea monedei de cele regionale nu mai tine, ca`i deja prafuita. A trebuit sa bag niste explicatii in care am amestecat politicile prociclice cu cele pro bono. In plus, sentimentul pietei s`a inrautatit teribil, dupa ce lui Bernanke i`au disparut neshte bani de pe card. Da` ce o sa le zic cand ajunge euro la 4,4 lei????

*De maine imi fac un Fond din ala de Garantare pentru Prima Casa, privat. Nu mai stau frate cu alea 3 dosare la coada, ca sa ma injure functionarii aia care lucrasera si la mine`n banca. Partea buna e ca dupa ce am aprobat un credit pentru fiul aluia de la Fond, mi`au venit toate cele 3 aprobari, plus o ciocolata Primola. Oricum, cu un Fond de Garantare privat o sa fie mai bine

*Am citit si eu in presa ce zicea Guvernatorul, cum ca ne revenim anul asta. Am fost in Dej ieri in control. Dom`ne, parca a stat timpul in loc acolo. Zici ca`i hounted town. In Turda, la fel. Ca sa mananc ceva decent, a trebuit sa ies din oras. Singura crestere care poate veni de acolo e cea a somajului. In forma de V, normal.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP