Dan Popa: Ranch al lui Capone, scos la licitaţie de o bancă - Bloguri economice

duminică, 20 septembrie 2009

Dan Popa: Ranch al lui Capone, scos la licitaţie de o bancă

Una dintre casoaiele in care a stat Al Capone, un ranch din Wisconsin, dotat cu foisoare de foc din care sa se apere de oamenii rai care veneau sa`i faca rau. Construita in perioada 1919-1921, in perioada in care Capone se ferea atata cat putea de traficat whiskey si carne vie (incerca sa se fereasca, da` nu`i reusea intotdeauna, e drept), casoaia a ajuns pe lista de licitatii a unei banci. Suma de la care se porneste auctionul e 2,6 mil dolari si include garajul in care saracul Capone isi tinea cele 8 masinutze, cumparate din agoniseala lui….
O vreme ranchul isi amortiza cheltuielile din turism, ca se gaseau destui care sa viziteze una dintre ascunzatoarele lui Capone. Culmea, taxa de vizitare era de numai 5 dolari acum 3 ani.

P.S. Cred ca in urmatorii ani, cu noile tehnologii, caseele memoriale vor fi “locuite” de hologramele proprietarilor. Va fi ceva normal sa dai mana cu Ion Creanga. Mai nasol va fi cand vei merge la casa memoriala a lui Terente. Da` pana la urma scapi cumva si de acolo…

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP