Dan Popa: Ştirile dimineţii, de prin ţară. Veniţi de luaţi optimizm. - Bloguri economice

miercuri, 16 septembrie 2009

Dan Popa: Ştirile dimineţii, de prin ţară. Veniţi de luaţi optimizm.

Angajatii Primariei comunei Mihai Viteazu (jud. Constanta) si-au primit ieri salariile pentru luna iunie. Primarul a organizat o conferinta de presa si a anuntat ca in urmatoarele 30 de zile, Primaria nu va falimenta si nu va pune lacatul pe poarta. Sunt speranta ca iluminatul public sa se reia pana la finele acestui an, intrucat de 3 luni comuna sta in bezna din cauza la datorii, ca sa parafrazez un politician oarecare. In plus, cele cateva zeci de mii de lei pe care Statul are sa`i vireze Primariei, vor intra la o data care va fi stabilita ulterior. In rest, locuitorii din Mihai Viteazu viseaza la un Vlad Tepes.

La Iasi, politistii au decis sa aplice un drastic plan de economii, inchizandu`si celularele dupa ora 16 din cauza ca oricum orele suplimentare nu li se mai achita. Ei aduc de acasa pixuri si hartie pentru diverse lacramatii, dar cate pixuri sa aiba acasa si un om ? Vestea buna e ca politistii ieseni se gandesc la un armistitiu cu hotii, propunandu`le acestora sa nu comita infractiuni decat in tronsonul orar 9-17, cu o scurta pauza de pranz.

Ca tot suntem la Politia Iasi, doi politisti de acolo s`au batut in sectie ca orbii (scuze, ca doua persoane cu dizabilitati) pentru ca unul n`a vrut sa desfunde o toaleta, desi era un ordin direct. In plus, agentul mai mare in grad i`ar fi atras atentia agentului mai mic in grad sa nu le mai dea voie detinutilor sa faca dus cu apa calda inafara orelor de program.
Vestea buna e ca va scadea consumul de sapun din Politie, cu banii astfel economisiti urmand sa li se cumpere detinutilor cel mai probabil, perspirante.

In Prahova, Consiliu Judetean isi modernizeaza cu 2 mil de euro sala de sedinte. Reamintesc ca John Thain, fostul CEO al Merrill Lynch si`a decorat biroul cu 1,2 mil de dolari si presa a urlat de s`a spart. Vestea buna aici e ca John Thain a demisionat acum cateva luni.

Andreea Vass s`a maritat . Nunta a avut loc intr`o padure. Tot mai bine decat in jungla de la Guvern. Deci, am zis “Casa de piatra”?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP