Dan Popa: Un amănunt - Bloguri economice

miercuri, 30 septembrie 2009

Dan Popa: Un amănunt

„Independent de functionarea bancii se pot produce riscuri care provin de la persoane cu influenta, de la asa numitii lideri de opinie externi, care influenteaza opinia publica (de specialitate si pe cea generala). Declaratiile asa numitilor lideri de opinie cunoscuti si recunoscuti de opinia publica pot provoca reactii care influenteaza starea opiniei publice in mod negativ si in cazuri extreme pot duce la stare de panica”, se arata intr`un document al unei banci locale. E drept ca exista acele riscuri, dar teama mi`e ele nu s`ar produce decat dupa ce respectiva banca si`ar da in petic, „asa numitii” lideri de opinie nu ar avea ce sa spuna. Potrivit aceleiasi banci, principalele riscuri sunt reprezentate de urmatoarele:
• In cadrul relatiilor cu clientii reprezinta un pericol foarte mare problemele intervenite legate de retragerea de bani.
• Tot un element de risc mare este asigurarea transportului de numerar, lipsa de numerar poate provoca pierderea increderii atat in perioada proactiva, cat si in perioada critica.
• Merita o atentie speciala operatiunile efectuate cu card bancar.
• Un factor de risc semnificativ reprezinta siguranta sistemului de acordare a creditelor ipotecare. Internet banking-ul este purtatorul unui factor de risc care afecteaza o masa mare de utilizatori

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP