Cristian Orgonaş: Pe cine interesează de fapt căderea Guvernului? - Bloguri economice

miercuri, 14 octombrie 2009

Cristian Orgonaş: Pe cine interesează de fapt căderea Guvernului?

Ieri, in momentul in care Guvernul a cazut, ma aflam in birou impreuna cu aproximativ zece colegi. Am anuntat cu voce tare “evenimentul”, iar reactia lor a fost urmatoarea – vreo cinci nici nu m-au bagat in seama, 2-3 au manifestat un vag interes care s-a stins dupa 30 de secunde, iar o singura persoana a venit la mine sa ma intrebe de ce a cazut Guvernul Boc si cum sta treaba cu motiunea de cenzura.

Multe dintre aceste persoane nu au votat anul trecut fie pentru ca nu le intereseaza politica, fie motivand ca nu au cu cine vota, iar pentru acestia, caderea de ieri a guvernului nu a insemnat mai nimic.

Colegii mei reprezinta insa viitorul acestei tarii, reprezinta actuala sau viitoarea clasa de mijloc fara de care nicio tara nu poate avea o economie functionala. La urma urmei, colegii mei sunt contribuabilii care platesc salariile celor care acum se dau in stamba atat in Parlament, cat si pe toate televiziunile.

Aceasta atitudine m-a facut sa ma intreb pe cine intereseaza de fapt toata harmalaia politica a acestor zile? Pe cine intereseaza razboiul dintre partide si presedinte? Cum ne afecteaza viata faptul ca dl Boc nu mai este prim-ministru?

Nu cumva exageram in ceea ce priveste importanta pe care o acordam evenimentului de ieri?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP