Dan Popa: Audierea lui Pogea şi nesimtirea unor membri din Comisie, care oricum nu pricep nimic din ce li se spune - Bloguri economice

miercuri, 28 octombrie 2009

Dan Popa: Audierea lui Pogea şi nesimtirea unor membri din Comisie, care oricum nu pricep nimic din ce li se spune

UPDATE2. Un deputat-mebru al comisiei de audiere: “Domnule Pogea, va multumesc de raspunsuri, dar nu am inteles nimic. ” Pogea:” Nu sunt eu vinovat pentru asta”
Sunt in Parlament, la audierea ministrului Pogea. Omul s`a pregatit, vorbeste despre cheltuieli structurale, despre deficite, dar membrii comisiilor reunite vorbesc intre ei, glumesc,isi cheama secretarele si susotesc cu ele…
Evident ca nu inteleg o iota din ceea ce li se spune, dar ar putea avea decenta de a simula. Daca tot isi iau lefurile din taxele si impozitele pe care mi le aplica mie, sa isi faca naibii datoria pana la capat.
Unul rade tamp, altul priveste in sus, iar doi se joaca cu pixurile.
Doar liberalul Rusanu e ochi si urechi si isi noteaza permanent cate ceva. Un chel cu camasa alba cum avea bunicul meu cand mergea la coasa, trimite sms`uri de pe mobil.
UPDATE Pe hol, un parlamentar la costum vorbea la telefon. “Da mah, e aranjata treaba. Spune`i ca poate sa`i dea drumul de maine, ca am rezolvat eu”
Cu siguranta, se referea la proiecte vitale pentru economia Romaniei

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP