Dan Popa: Azi a fost o zi plină - Bloguri economice

marți, 27 octombrie 2009

Dan Popa: Azi a fost o zi plină

De dimineata am fost la seminarul ZF`ului, cel cu creditarea in lei sau in euro
Au fost multi bancheri si dl. Radu Ghetea. O sa revin in cateva minute sa povestesc ce si mai ales, cum.
UPGRADE. Cativa ziaristii, dar si unii participanti (companii financiare altele decat bancile) au iesit cu fix 20 de minute inainte de final si au luptat pana la unu cu fripturile si bucatele pregatite pentru lunch.
Le`au rapus in cele din urma, lasandu`le cateva bucate si invitatilor. Seful Biroului de Credit a gasit o frigaruie care parea cu ceva restante asa ca a luat`o sa o interogheze.
Laszlo Diosi, seful OTP Bank, s`a conversat cu Liviu Chiru, care era foarte elegant si probabil l`a confundat cu un potential client al bancii.
Seful ARB, Radu Ghetea, a mai povestit odata istorioara cu clientul care vine sa ii ceara un credit, banca ii cere sa isi puna casa garantie, clientul intreaba aproape speriat “Casa meaaaa?”, la care Bancherul ii raspunde ” Da`banii mei????”
Presedintele Alpha Bank, Oprescu, a fost cel mai la obiect. Au vorbit bine si Robert Rekkers (Banca Transilvania) si seful Piraeus, Catalin Pirvu. O sa sui si prezentarile, pentru cei interesati, desi le veti putea gasi si pe pagina de evenimente a ZF.
Valentin Lazea (economistul sef al BNR) nu s`a dezmintit, vorbind scurt, sobru, in cifre. La plecare, asaltat de ziaristii care voiau sa afle detalii despre negocierile cu FMI, chema disperat liftul.
Foarte buna impresie mi`a lasat si reprezentantul BRD. Voi reveni iar, ca a aparut un document zuper beton, de care trebuie sa ma ocup acum si care probabil ca va face valuri, fiind vorba despre contractul de munca al unui sef de banca locala.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP