Dan Popa: Bugetarii o duc prost. Confirm. - Bloguri economice

marți, 6 octombrie 2009

Dan Popa: Bugetarii o duc prost. Confirm.

Va spuneam ca sunt la Marriott, la o conferinta organizata de Concurenta si de Societatea Academica Romana.
Acum vreo 15 minute, ne invita la masa. Stiti restaurantul de la Marriott…fitze de fitze. La bufetul suedez, mancare de mancare. Stam frumos la rand, sa ne umplem romaneste farfuriile si pe urma, burtile. La un moment dat, unei doamne in sacou rosu, de la Ministerul…., ii cad doua pliculete de ceai oferite gratuit in pauze de organizatori. Mai mult, ii pica si doua pliculete de zahar, din fix acelasi buzunar. Incercase saracuta sa isi scoata batista de nas si jnaps! pliculetele au prins gust de liberare.

Madam, rosie la fatza, vede cu coada ochiului pliculetele pe jos si decide sa`si asume pierderea si se avanseze la coada.
Degeaba. Un strain (dupa camasa si privire) se apleaca, ridica pliculetele si i le da doamnei bugetare. Madama se inroseste si mai tare si`i face semn junelui ca nu sunt ale ei. Junele insista. Madam se face ca nu stie despre ce e vorba si pleaca pur si simplu, renuntand si la masa si la pliculete.
Junele strain ramane cu pliculetele in mana, priveste in jur, le pune pe o farfurie si pleaca si el.
Lumea zambeste, doua tzatzici comenteaza razand incidentul, dupa care lumea isi umple farfuriile si ataca bucuroasa, masa. Atat.
Acu pe bune, cat de sarac sa fii ca sa furi doua pliculete de ceai, e drept, frumos colorate? Nu mai zic de zahar, desi nici ala nu`i ieftin….Plus ca scrie mare pe plic, Marriott.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP