Dan Popa: Oare Biroul de Credit dă premii de fidelitate? - Bloguri economice

marți, 20 octombrie 2009

Dan Popa: Oare Biroul de Credit dă premii de fidelitate?

Caz A.
Stiu pe cineva care a fost raportat la BC cu o restanta de 0,1 lei. Asa scrie pe hartia trimisa institutiei condusa de dl. Epure. Omul, un bun prieten, a aflat intamplator de datoria lui, incercand sa ia un alt credit. Tacticos, s-a dus la banca din cauza careia a ajuns pe lista neagra a sistemului bancar si a cerut sa achite 0,1 lei.

Dupa certuri si scandalui, a convins`o pe femeia de la casierie sa ii dea o chitanta pentru 0,1 lei. Nu a vrut sa dea niciun ban mai mult, pentru ca atata era restanta si atata intelegea sa achite bancii.
Trec peste faptul ca acea restanta se datora unor majorari de dobanzi de care el habar nu avea. Acum, prietenul meu isi strange banii de rata in monede de 10 bani. Rata lui de de vreo 60 de euro.
Caz B.
Un alt amic e notificat de o banca pentru o datorie restanta de prin 2006 sau 2007, ca banca nu i`a spus exact. Desi omul plateste la zi ratele, restanta apare din 2007 si orice rata ar plati, banca i`o incaseaza ca fiind o rata noua, nu sa ii stinga datoria din 2007 si sa figureze cu o datorie “la zi”. Omul mi`a cerut numarul de telefon al domnului Epure, cu care vrea sa vorbeasca.
De fapt, vrea sa`l intrebe un singur lucru. La 10 ani de membru plin pe listele cu datornici, primeste si el un premiu de fidelitate?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP