Dan Popa: Pogea: “Doamne-ajută!” Tănăsescu :”Să facă Bugetul, că altfel nu vin banii!” - Bloguri economice

vineri, 23 octombrie 2009

Dan Popa: Pogea: “Doamne-ajută!” Tănăsescu :”Să facă Bugetul, că altfel nu vin banii!”

Am vorbit acum cateva minute cu actualul ministru de finante. Un om de foarte buna calitate, dar nu suficient de eficient ca ministru. Un om al carui loc nu e evident in postul de diriguitor al Finantelor unui stat. Stie ca riscul de a nu fi validat, e urias. “Sunt retinut si nu prea vrea sa vorbesc despre cum va fi in Parlament”, mi`a spus. Orice as spune, va fi intors impotriva mea.

Am vorbit doar cateva minute, pe teme legate de proiectele sale pe termen scurt si mediu. Daca va fi sa si le duca la bun sfarsit. “Noi am lucrat si in perioada asta, chiar daca media a fost mai atrasa de zgomotul politic. Avem pe cap legea responsabilitatii fiscale, Bugetul pe 2010…credeti`ma ca sunt mai ocupat decat ….” si a lasat fraza in vant. “Om vedea ce-a fi! Doamne`ajuta!”, a incheiat el.
Despre premier: “Lucian Croitoru a facut treaba buna. A facut mari eforturi, sa stiti! Sa vedem daca Parlamentul o va aprecia…”
Despre Buget:” E vital sa`l trecem!”

Tanasescu, cu care vorbisem cu 5 minute inainte, a zis un singur lucru. Daca nu avem Buget pe 2010, nu avem transa urmatoare. Urmare

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP