Răzvan Pascu: Ce avere au candidaţii la preşedinţie? - Bloguri economice

luni, 26 octombrie 2009

Răzvan Pascu: Ce avere au candidaţii la preşedinţie?

Inscrierile pentru cursa prezidentiala s-au incheiat, iar campania electorala a inceput. In mai putin de o luna va trebui sa mergem la vot (cei care vor). Desi pana acum am mers de fiecare data, nu stiu daca la fel voi face si acum. Motivul….profunda dezamagire si neincrederea in noile promisiuni. Dar cum stiu ca nu voi rezolva nimic nici daca nu ma voi prezenta la vot, stau totusi in dilema si urmaresc (destul de putin) dezbaterile. Sincer, ma intereseaza strict din punct de vedere economic.

Si pentru ca politica nu ma pasioneaza, dar si pentru ca v-am promis sa nu scriu despre politica pe blog, nu o voi face nici acum. Insa pentru ca in weekendul care s-a incheiat am fost plecat in tara si am ramas uimit de numarul mare de afise, bannere sau panouri publicitare cu personaje politice aparute in doar 2 zile de la inceperea oficiala a campaniei electorale, am fost interesat sa aflu cati bani au (oficial) persoanele inscrise in cursa.

Am aflat si va arat si voua. Aveti mai jos declaratiile de avere (asa cum au fost depuse la Biroul Electoral Central) ale principalilor actori politici inscrisi in cursa prezidentiala (click pe nume).

Spor la citit!

Antonescu Crin

Basescu Traian

Becali George

Geoana Mircea

Hunor Kelemen

Oprescu Sorin

Vadim-Tudor Corneliu


Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP