Răzvan Pascu: Nu rataţi Târgul de Turism al României - Bloguri economice

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Răzvan Pascu: Nu rataţi Târgul de Turism al României

In aceasta perioada (pana duminica inclusiv), cei din Bucuresti (si nu numai) pot vizita Targul de Turism al Romaniei deschis la Romexpo. In perioada 15-17 octombrie, programul de vizitare este 10.00-18.00, iar duminica programul este 10.00-16.00.

La targ sunt prezente 233 agentii care isi prezinta ofertele de turism in tara sau in strainatate, majoritatea acestora oferind reduceri pe perioada targului sau diferite promotii pentru cei care isi rezerva locul din timp. Voi merge si eu astazi la targ si ma astept, conform presei, sa gasesc oferte speciale, reduceri de tarife si noi destinatii si idei de vacante.

Desi nu prea sunt adeptul excursiilor prin intermediul agentiilor, totusi nu sunt nici impotriva acestora, atata timp cat sunt organizate bine, sunt la preturi corecte si sunt gandite cu adevarat pentru turisti. Exista si agentii de turism de calitate in Romania si poate ca ar fi interesant sa incep sa scriu ceea ce cunosc despre agentiile de turism care ofera calitate si oferte bune.

Pana atunci, nu ratati astazi si maine Targul de Turism al Romaniei si nu uitati: plimbati-va cat de mult se poate!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP