Dan Popa: Culmea marketingului bancar: să încerci să vinzi un produs colegului de birou şi el să nu vrea să-l cumpere - Bloguri economice

miercuri, 11 noiembrie 2009

Dan Popa: Culmea marketingului bancar: să încerci să vinzi un produs colegului de birou şi el să nu vrea să-l cumpere

Angajati ai unor banci care se joaca, incercand sa isi vanda produse unul altuia, acordarea de sfaturi ce tin de tehnica manipularii si de “body language” astfel incat clientul sa se creada cel mai important om de pe pamant pana semneaza contractul – toate acestea sunt mici trucuri pe care angajatii bancilor le invata de la coacheri sau traineri si apoi le aplica intru succesul institutiei financiare la care lucreaza.

Din cuprins: “După dezvoltarea acestor concepte au fost prezentate BANCII motivele necesităţii cunoaşterii şi utilizării CRM: Pentru a-l face pe client să se simtă important, Pentru a-l face să cumpere” Jocul este făcut astfel încât să tenteze participanţii să trişeze, tocmai pentru ca rezltatul să aibă un impact mai mare asupra lor. Fiecare echipă a adoptat strategia câştigătoare până la ultima etapă când echipa nr 2 a vrut să câştige această rundă. Este de asemenea de remarcat că cele două echipe nu au vrut să se întâlnească decât o singură dată”

Cititi aici cum arata un asemenea curs de negociere si aici, unul de Customer Relationship Manager.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP