Dan Popa: Întârzierile de azi - Bloguri economice

marți, 17 noiembrie 2009

Dan Popa: Întârzierile de azi

*Azi trebuia sa ma intalnesc cu seful supravegherii din BNR, dl. Cinteza. Omul, printre rarii profesionisti pe care ii avem, a scapat recent de o operatie si abia asteapta sa vina la serviciu. O problema insa l`a retinut si azi acasa asa ca se amana pe maine intalnirea.

*Cateva telefoane (5 la numar) de la oameni din sistemul bancar, care mi`au scris pentru a`mi spune ca il stiu pe dl. ministru Pogea si ca e exact cum l`am descris aici.Daca era un singur telefon, ziceam ca`i de politete. Dar daca 5 oameni diferiti (discut aici de top manageri, nu de personal din front office) iti spun ca mai bine nu`l puteau nici ei descrie, lucrurile au darul de a te multumi. Au fost si interventii contra (una singura) dar pe alte baze decat cele legate de finante.

*O stire publicata de o agentie de presa, care spunea (citand BNR) ca doua banci au retras azi doua miliarde de euro din piata, plasandu`i in alta parte. Ok, si? Asta fac bancile. Retrag bani sau dimpotriva, plaseaza bani. Sa aiba o legatura cu intalnirea de la Viena care urmeaza in orele urmatoare? Maine, daca aceleasi doua banci aduc 10 miliarde, nu stiu cati vor gasi stirea interesanta. (P.S. Da, o parte din bani au fost retrasi, dar calculele arata ca mai multi bani decat cei plasati azi in alta parte, vor intra in zilele urmatoare)

*Am vrut musai sa circul azi cu metroul de ora 16 si sa fac un mini-reportaj. Nu am avut vreme sa il scriu, dar il am pe reportofon si cred ca va iesi amuzant.

*Am puiul la cuptor aproape facut (mai trebuie sa ii adaug mirodeniile cumparate de la magazinele libaneze) si sa imi astept consoarta asa cum isi asteapta orice barbat, nevasta.

*Alte doua telefoane de la doi angajati in sistemul bancar, care imi spun ……dar despre astea, maine. Acum nu e vreme de prostii. Puiul ala chiar trebuie sa iasa perfect!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP