Dan Popa: Propunerile lui Geoană. Votaţi-l, watta hell - Bloguri economice

vineri, 27 noiembrie 2009

Dan Popa: Propunerile lui Geoană. Votaţi-l, watta hell

1.”Credem ca reducerea de salarii in administratia publica si reducerea numarului functionarilor publici, mai ales la nivelul administratiei locale, este o greseala in acest moment. Facem un apel la Guvern sa reconsidere aceasta pozitie”, a spus presedintele PSD Mircea Geoana

2. Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca a decis sa initieze un proiect de lege, cu un singur articol, prin care sa solicite devansarea termenului de majorare a pensiilor de la 1 ianuarie 2008 – asa cum prevede Legea pensiilor aprobata deja de Parlament – la 1 noiembrie 2007.

3.In acest moment sunt suficiente fonduri pentru majorarea pensiilor incepand cu 1 iunie a.c., a anuntat ieri presedintele PSD Mircea Geoana.

4.Presedintele PSD Mircea Geoana spune ca fostul premier Adrian Nastase se califica pentru a intra in cursa pentru prezidentialele din 2009.

5. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri la un miting electoral desfasurat la Mizil ca din aceasta localitate, despre care a spus ca este “microcosmosul hartii electorale a Romaniei”, se va da semnalul inceputului campaniei lui Adrian Nastase pentru anul 2009. “Semnalul de aici (de la Mizil – n.r.), de pe 30 noiembrie, in acest colegiu, pentru Adrian Nastase este inceputul campaniei si pentru 2009 (cand au loc alegerile prezidentiale – n.r.)”, a aratat Geoana.

6.Ce propune Mircea Geoana
* CEC va fi o banca pentru IMM-uri si este posibil privatizarea a 40% din banca, dar nu pe bursa
* Daca sistemul bancar intra in criza, statul va nationaliza bancile cu dificultati.
* Va fi garantat un randament minim pentru pensiile private obligatorii
* Scolile isi vor putea prelungi programul prin diferite activitati pana la ora 17.00 astfel incat parintii sa poata sa munceasca.

7.Presedintele PSD Mircea Geoana, anuntat ieri ca social-democratii au elaborat un program de guvernare bazat pe ipoteza unei cresteri economice de 4,5% in 2009. Documentul, intitulat “Programul Guvernului Mircea Geoana pentru Romania”, este, potrivit liderului social-democrat, “un raspuns integrat” la efectele crizei economico-financiare.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP