Dan Popa: Shhhhhht! Carpatica a redus dobânzile, da` e cam confidenţial, iar dezvăluirea e strict interzisă - Bloguri economice

miercuri, 25 noiembrie 2009

Dan Popa: Shhhhhht! Carpatica a redus dobânzile, da` e cam confidenţial, iar dezvăluirea e strict interzisă

Primesc un mail de la Claudia Hambasan, director directia Marketing din Banca Carpatica. Mailul contine cateva informatii banale, mai exact faptul ca BCC reduce dobanzile ingrozitor de mult, atat la lei cat si la euro. Daca e sa iei la puricat mailul, vezi ca de fapt reducerile nu sunt asa de mari si ca marja peste Euribor 6M e de 7,5%, in cazul creditelor ipotecare. Acu` e bine, da` si cand si`o da drumul Euriboru ala, sa vezi bucurie pe fatza clientilor. In fine, nu despre asta voiam sa scriu. Ci despre finalul mailului primit de la BCC.

Citez:” Prezentul mesaj constituie o informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a Bancii Comerciale Carpatica. Dezvaluirea, copierea, distribuirea integrala sau partiala a acestui mesaj sunt strict interzise. Continutul sau nu reprezinta niciun fel de angajament din partea B.C. Carpatica fata de destinatar, Banca neasumandu-si nicio raspundere pentru continutul mesajului”

Pai daca e confidentiala si dezvaluirea e strict interzisa, de ce imi mai scrieti?
Na ca am dezvaluit`o, sa vad ce`o sa`mi faceti!
Cata logica e in mailul vostru?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP