Dan Popa: Site-ul autovit.ro, vândut cu suma record de 4,7 milioane de euro - Bloguri economice

marți, 3 noiembrie 2009

Dan Popa: Site-ul autovit.ro, vândut cu suma record de 4,7 milioane de euro

Cel mai mare site de vanzari de masini second-hand de pe piata locala, autovit.ro, a fost cumparat de una din companiile integrate in grupul sudafrican Naspers (unul dintre cei mai mari jucatori media mondiali), valoarea tranzactiei fiind de peste 4,7 milioane euro, spun surse apropiate tranzactiei.
Negocierile au demarat in vara acestui an, iar un audit fusese comandat in urma cu un an, au mai declarat sursele citate. Proprietarii firmei care opereaza site-ul autovit.ro, Cornel Parvu, Florea Parvu, Florian Nila si Irina Nila, care detin si Targul de masini Vitan au impartit aceasta suma, dupa ce au negociat peste cinci luni, consiliati de avocatii de la Dojana si Asociatii.
Site-ul de anunturi autovit.ro are o medie de 72.000 de vizitatori pe zi, fiind primul site din categoria auto si pe locul 22 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania. In ultima luna peste 2,2 milioane de persoane au intrat pe autovit.ro.
In medie, fiecare vizitator da 50 de clickuri pe site, potrivit statisticilor trafic.ro. Veniturile site-ului depasesc 630.000 de euro pe an, dar cheltuielile de intretinere nu sunt mai mari de 100.000 de euro, scrie Ziarul Financiar

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP