Dan Popa: Ştirile dimineţii, mai în glumă, mai în… - Bloguri economice

luni, 16 noiembrie 2009

Dan Popa: Ştirile dimineţii, mai în glumă, mai în…

*Economia Japoniei a înregistrat în trimestrul trei din 2009 cel mai rapid ritm de creştere din ultimii doi ani, depăşind estimările analiştilor, conform datelor oficiale date publicităţii luni, transmite AFP. Guvernul roman s`a aratat dispus sa`i ofere japonezilor pe Emil Boc si pe Mugur Isarescu, pentru a tempera aceasta crestere nesustenabila, care ar putea duce la supraincalzirea economiei.

*Stire locala de azi dimineata. Maramureş: Trafic îngreunat de ceaţă „Traficul este mult îngreunat din cauza cetii, iar vizibilitatea este sub 100 de metri.” , spune un politist maramuresean. Probabil ca dupa risipirea cetii, traficul se va face in conditii bune, iar traficantii vor pleca si ei cu un banut in plus, acasa.

*Capitala argentiniană Buenos Aires a imitat duminică festivităţile desfăşurate cu şase zile mai înainte la Berlin cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului, organizând căderea a 200 de piese de domino uriaşe pictate de 800 de copii, în cadrul unui acord cultural între cele două oraşe, informează AFP. Intrucat bugetul nu a mai permis, festivitatile care imita sfarsitul Razboiului Mondial si primul zbor pe luna nu au mai putut avea loc, dar guvernul argentinian a promis ca va organiza spre sfarsit de an festivitatile care au precedat caderea Lehman Brothers.

*Moscova ofera francezilor de la Renault controlul asupra Avtovaz (unde Renault detine 25 %), desi seful companiei franceze a declarat ca nu e interesat sa isi creasca participatia in compania rusa. Intrucat Putin insusi va face o vizita in noiembrie la Paris, este asteptat ca seful Renault sa isi schimbe radical declaratiile, intrucat e foarte dificil sa ii refuzi pe rusi atunci cand acestia iti ofera din inima, dar cu Kalashnikovurile la tampla.

*O directoare de banca din Franta a fost rapita si sechestrata in acest final de saptamana. Atacatorii i`au pus in jurul taliei o centura cu explozivi, au luat`o cu ei pana la sediul bancii, unde au obligat`o sa le dea 14.000 de euro.
Femeia le`a dat, iar ei au plecat. Toate ok pana aici. Explozivii si costurile atasate operatiunii (supravegherea femeii timp de doua saptamani, procurarea si confectionarea centurii de explozivi si celelalte costuri cu oraganizarea disparitiei atacatorilor) au fost de 15.000 de euro.
Profit net: – 1.000 euro. Inca vreo 3 atentate de astea si o sa se puna singuri sub protectia legii falimentului.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP