Dan Popa: Unde se duc ATM-urile când se duc? - Bloguri economice

duminică, 15 noiembrie 2009

Dan Popa: Unde se duc ATM-urile când se duc?

Unul pe luna. Cam asta e frecventa cu care se fura in ultima vreme bancomatele in nordul Canadei, mai precis pe langa Laurierville.
In noaptea de vineri spre sambata, in jurul orelor 3,30, doi indivizi cu o camioneta au „agatat” ATM`ul unei banci si l`au tras, cu bucati de perete cu tot. Politia (de fapt „Siguranta”, ca se cheama Sûreté du Québec) a infiintat linii telefonice speciale, unde poti sa ii dai in gat pe hoti, asigurandu`ti`se confidentialitatea. Ca si cum ala care a furat ATM`ul o sa si`l instaleze in fata casei, sa`l vada toti vecinii si sa crape de ciuda ca ce ATM ultimul racnet si`a tras el.

Dar cel mai cretin furt din asta (sau cel mai cretin din cate am citit eu, ca poate vor fi fiind fost si altele) s`a petrecut undeva in Africa de Sud, unde imbecilii care au furat (tot prin agatat si tractat) ATM`ul, s`au dus acasa si in loc sa`l sparga, au vrut sa fie mai „aristocrati”. Au refacut legaturile, au schmbat cablurile de alimentare smulse, dupa care l`au bagat in priza, incercand sa il goleasca cu cardurile. Sa`l foloseasca in scop personal, cum ar veni. Numai ca in momentul in care l`au cuplat la curent, GPS`ul ATM`ului a transmis bancii locul in care se afla, iar politistii s`au dus la sigur si i`au arestat pe dobitoci.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP