Dan Popa: Viaţa în bancă. Scrisori despre cum văd angajaţii din bănci lumea din jurul lor. - Bloguri economice

luni, 2 noiembrie 2009

Dan Popa: Viaţa în bancă. Scrisori despre cum văd angajaţii din bănci lumea din jurul lor.

„Chiar nu am talent la scris dar am citit prima parte din serialul „Viata in banca” si as vrea sa va povestesc si intamplari de prin banca noastra care cred ca s-ar incadra in ceea ce scrieti. De pilda, directorul directiei de audit intern din (…) Bank citeste in timpul programului, evident, doua ziare „de specialitate”. E vorba de „CanCan” si „Click”, de unde probabil ca afla ce mai e nou in bankingul local si international. Omul are peste 45 de ani si inca nu s-a dumirit cum se foloseste copiatorul. Prin urmare, nici faxul nu-l poate utiliza, dar de aia s-au inventat secretarele. Laptopul si-l blocheaza in permanenta. Colegii mei (sau fostii colegi) v-ar mai putea confirma cascatul plictisit pe care-l apuca la sedinte sau telefonul care-i suna permanent.
In plus, in cadrul directiei resurse umane sunt angajati circa 20 de salariati (din care vreo 5 sunt in concediu de ingrijire copil) care freaca menta cu mare arta.
In cateva departamente sunt oameni din categoria celor care se cred mai destepti decat ceilalti si care vor sa iasa bine in fata sefilor. Oameni pe care nu ai cum sa ii infrangi profesional, pentru ca scot scamele care urmeaza sa apara, daca intelegeti…”

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP