Dan Popa: Viaţa în bancă. Un bancher canadian vrea să lase bankingul local pentru a veni în România - Bloguri economice

marți, 3 noiembrie 2009

Dan Popa: Viaţa în bancă. Un bancher canadian vrea să lase bankingul local pentru a veni în România

Un bancher (bancherita, ca sa fiu mai riguros) care lucreaza in Canada mi-a scris ieri noapte despre experienta profesionala dobandita in bancile canadiene. Anca se mai intreaba daca ar putea sa se integreze in sistemul bancar romanesc in cazul in care s`ar intoarce in Romania.
“Lucrez la o banca in Canada si este super ok. Am inceput ca si casiera si am stat pe job 1.5 ani dupa care am devenit Financial advisor, adica deschid conturi si ma ocup de investitiile de baza si credite mai mici de 10000cad.

Viata in banca canadiana ca angajat este super in sensul ca esti respectat de colegi si sef la nivel profesional si daca ai valoare poti sa urci in ierahie. Salariul la inceput nu este foarte mare in jur de 26000 pe an acum ridicandu-se la 32000 pe an. Majoritatea luptam sa avem un bonus mare la sfarsit de an cand intr-adevar se platesc bani buni, in jur de 2000 cad.
Ma gandeam sa ma intorc in Romania sa lucrez intr-o banca…Voi ce spuneti?…Merita? …Credeti ca voi reusi sa ma reintegrez ?…
Daca aveti alte intrebari va rog..
Anca din Montreal
P.S. Am ajuns sa scriu pe blogul acesta pentru ca un prieten mi-a trimis un mesaje in care ma indemna sa il citesc pentru ca i s-a parut interesant”

Voi ce banca i-ati recomanda?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP