Dan Popa: ATM-urile franceze, în pericol să rămână goale de sărbători - Bloguri economice

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Dan Popa: ATM-urile franceze, în pericol să rămână goale de sărbători

Cu numai o saptamana inaintea Craciunului, angajatii firmelor insarcinate cu alimentarea bancomatelor din Franta vor sa intre in greva si, pe cale de consecinta, sa lase goale ATM`urile. Ei cer o crestere a salariilor ramase la nivelul lui 2006, fara ca patronatul firmelor de transport valori sa le satisfaca revendicarile. In Franta din cele circa 50.000 de ATM`uri, cam 20.000 sunt operate de firmele de transport valori, iar restul de banci. Si in Romania lucrurile stau cam la fel, cel mai tare jucator pe piata alimentarilor bancomatelor fiind din cate stiu, G4S.

In Franta acestui an au fost inregistrate 55 de atacuri asupra bancomatelor, majoritatea constand in smulgerea lor din perete cu ajutorul unor masini de mare putere. Cei care alimenteaza ATMurile in Hexagon vor de fapt o crestere a primei de risc, dar de la cat au cerut- 400 de euro in plus, li s-a oferit doar 130.
Ma uitam zilele trecute, ca veni vorba de bancomate, peste un raport referitor la ce scot din bancomatele romanesti ramase blocate, firmele care se ocupa de intretnierea lor. De la hartii, carpe, fise…te si miri de cat de ne-educati, ca sa nu le spun altcumva, sunt unii.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP