Dan Popa: Criza taie petrecerile de Crăciun din unele bănci şi umple paharul nemulţumirilor angajaţilor - Bloguri economice

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Dan Popa: Criza taie petrecerile de Crăciun din unele bănci şi umple paharul nemulţumirilor angajaţilor

Comunicare interna deficitara, oameni nemultumiti pe buna dreptate, masuri care au si nu au legatura cu criza, toate acestea ii aduc pe angajatii unei banci intr-o stare care nu prevesteste nimic bun.
„… Suntem atat de indoctrinati incat, unii dintre noi, ajung sa viseze si noaptea ce trebuie sa faca a doua zi la servici. Nu mai zic de cate jigniri trebuie sa suportam, aroganta anumitor clienti care ne considera niste ‘hoti’ si multe altele. Noi nu vrem decat sa ni se recunoasca meritele, munca si sacrificiile.

Pentru ca a renunta la o parte din timpul petrecut cu familia, cu cei dragi (a propos de orele suplimentare, multe, nerecuperate si neplatite), a renunta asadar la respectul de sine si la cel pt persoana de langa tine doar pentru a aduce profit bancii – reprezinta eforturi enorme!
Am primit un mail de la o colega in care spunea faptul ca o firma de salubrizare a dat angajatilor prima de Craciun de 600 lei. Wow, noi stam mai naspa decat ei!
Viata mea profesionala ar fi fooooarte satisfacatoare daca as avea un salariu acceptabil, un pic mai mare de 1069 ron. Adica sa dau numai o anumita parte din el, nu jumatate, lunar, la Banca Transilvania. Pt ca banca mea nu mi-a putut oferi un credit atunci cand aveam cea mare nevoie.
(…)
Unicredit Tiriac Bank organizeaza petreceri pana si de Haloween!!! Noi, nu.
(…) Cafeaua nici n-o mai beau. Asta pe care o comandam e buna de turnat in troaca porcilor! Iar despre prime, cred ca nu ati citit mailul de la o colega care spunea ca Alpha Bank si BCR dau al 11-lea salariu. Poate ca ar mai trebui sa va documentati. Eu am facut-o si, intr-adevar, asa e.

… – Ofiter tranzactii”

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP