Dan Popa: De vineri dimineaţa... - Bloguri economice

vineri, 18 decembrie 2009

Dan Popa: De vineri dimineaţa...

· Am facut acum ceva timp o declaratie in care spuneam ca bancherii n-ar putea convinge Luna de pe cer sa-si faca un card de credit. As dori sa retrag aceasta afirmatie.
· Stiu cativa oameni in banci care au doua caracteristici comune cu cobaii. Sunt multi si nu se ataseaza intre ei. Diferenta este ca cei din banci fac uneori niste lucruri pe care cobaii nu le-ar face niciodata.
· Fericirea este atunci cand vezi numarul Biroului de Credit pe ecranul telefonului tau care tocmai suna, si dupa ce raspunzi, afli ca e greseala.
· Intotdeauna am crezut ca inaintea startului la proba de sprint, un spiridus invizibil le citeste atletilor prevederile unui contract de credit
· In formularele pentru cererea unui card de credit, erau doua intrebari : daca ai cat de cat un salariu si daca ai avut nebuni in familie. Ei bine, pe ultima au scos-o.
· Multi consilieri de clientela pe care i`am cunoscut erau oameni admirabil. Iubeau viata si admirau inteligenta, in ciuda felului in care aceasta si`a batut joc de ei.
· Cum sa nu mai existe bancheri negri ? Stiu eu unul, chiar daca dupa ce a vazut volumul restantelor acumulate, s-a albit imediat.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP