Dan Popa: Mesaje din bănci… - Bloguri economice

vineri, 11 decembrie 2009

Dan Popa: Mesaje din bănci…

“…Eram angajata din 2006 apoi la inceputul lui 2007 s-a schimbat sistemul si implicit reintrodus toate datele. In conditiile in care fisele de deschidere a conturilor mele (inclusiv cu spec. semnatura) au intrat pe mainile HR’istelor nu au mai fost introduse in sistem decat ca si deschidere de cont si atat. Nu au mai introdus si spec de semnatura, au crezut poate ca nu e nevoie.

Apoi, nimeni nu se putea uita pe conturile sau deschiderea de cont a angajatilor sa faca modificari sau sa bage salariile (asta cand inca eram employee) decat HR-ul. Cand am plecat, cam 1 an jumate am avut conturile ascunse, lipsa spec de semnatura, noroc ca ma duceam la agentiile unde ma cunosteau angajatii ca altfel nu faceam nimic.
Apoi o alta “duda” a fost cand timp de 2 saptamani nu mi-au mai facut nici o plata trimis pe fax sau mail pentru ca nu aveam “Fax and Mail Agreement” semnat cu ei. Au avut atata nesimtire incat sa nu ma sune sa-mi spuna, eu ramanand cu facturi de telefon, curent, cablu etc. ramase neplatite din cauza lor, in conditiile in care aveau persoane din agentie si e-mail-ul si telefonul meu. Si i-am sunat intr-o zi sa vb cu o colega si atunci am aflat. Dupa jumate de ora la telefon cu ei m-am trezit cu un “stii ceva (eram luata si la per tu), eu mai am si alta treaba si nu mai pot sa stau de vorba” – BANG!
Adica zero respect. Zero minte.
Cand lucram eu acolo, nu, nu ii pupam in fund, dar clientii erau tratati intr-un anumit fel si se simtea ca veneau cu placere la noi. Eu chiar de cativa clienti am fost promovata, pentru ca apreciau felul in care ii tratam si probabil au vazut potential in mine.
Acum mi-e sila de ce se intampla. Nu am mai facut nici o plata prin ei de atunci si nu retrag decat de la bancomat.”

Povestea initiala, aici.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP