Răzvan Pascu: Am lansat site-ul PonturiBune.ro - Bloguri economice

joi, 17 decembrie 2009

Răzvan Pascu: Am lansat site-ul PonturiBune.ro

De curand am lansat www.PonturiBune.ro

Este un site actualizat zilnic (uneori chiar de mai multe ori pe zi) cu articole foarte scurte si la obiect despre anumite lucruri interesante: oferte de toate felurile (de la bilete de avion la preturi bune si pana la oferte speciale prin magazine), idei pentru a face sau a economisi bani, pentru a te distra sau pentru a te plimba mai mult.

PonturiBune.ro este un loc unde poti sa afli foarte pe scurt ce merita sa stii. Fac si eu parte din echipa care a lansat acest site si bineinteles ca scriu mai mult pe partea de calatorii. Asa ca, pentru ca erau foarte multe oferte turistice despre care aflam si nu aveam cum sa vi le comunic pe blog-ul meu, va invit sa cititi zilnic PonturiBune.ro pentru a fi la curent cu noutatile, inclusiv in ceea ce priveste distractia.

In plus, pe PonturiBune.ro vor fi concursuri dese, chiar si in prezent aflandu-se in desfasurare un concurs unde puteti castiga 4 premii constand in sapunuri naturale. Astazi este ultima zi in care puteti participa, iar daca doriti sa va inscrieti intrati aici.

Cei care au deja un blog si vor sa promoveze PonturiBune.ro sunt bineveniti, iar inscrierea in Blogroll este reciproca (va vom adauga si noi blog-ul in Blogroll). Mai multe detalii pentru cei care au un blog pe aceasta pagina.

Va asigur pe toti ca imi voi da tot interesul pentru ca voi sa aflati aici cele mai folositoare lucruri, in special despre calatorii, evenimente si distractii. Sa-mi tineti pumnii! :)

P.S. Cei care aveti sa ne transmiteti un pont care merita sa fie publicat, ne puteti contacta aici.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP