duminică, 13 septembrie 2009

Dan Popa: Bancher concediat, vinde cu succes cârnaţii „Dow Jones”, „Dax” sau „Nikkei”

Thomas Brausse a lucrat in Frankfurt ca broker pentru americanii de la Instinet. Acum vinde carnati in capitala financiara a Germaniei si are mare succes cu carnatii „Dow Jones”, „Dax” sau „Nikkei” , al caror pret variaza in functie de evolutia bursiera a celebrilor indicatori. Brausse isi aminteste ca in ultimii doi ani de meserie a albit la par.

Dar in decembrie 2008 a venit sfarsitul. „Am primit un mail de la directia de Resurse Umane. Fara sa`l fi citit, stiam ca acela e sfarsitul”, spune fostul broker. Intre a`i multumi pe actionari sau a`i multumi pe cei care le`au adus banii, companiile i`au ales pe primii”, marturiseste el.
Asa ca, la 44 de ani, singur, tata a doi copii, Brausse a descoperit pe pilelea lui ca pe lume exista si someri. A cumparat o dubita veche de pe Internet, a amenajat`o si a deschis un stand de carnaciori la cativa metri de fostul lui loc de munca.
Acum e fericit. Ii merge suficient de bine incat sa isi poata asigura cele necesare si spera ca in 6 luni sa se extinda.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP