joi, 31 decembrie 2009

Cristian Orgonaş: La Mulţi Ani!

A trecut si 2009, an care a fost unul plin din toate punctele de vedere. Pentru 2010, imi si va doresc Sanatate, Fericire si putere de munca :-)

La Multi Ani tuturor!!!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

Dan Popa: La mulţi ani în 2010!

Fie ca bunul Dumnezeu sa va ajute intru implinirea proiectelor voastre profesionale si private. Mai fie ca 2010 sa va aduca muuuulta sanatate, fericire alaturi de toti cei pe care ii purtati in inimi. Si nu in ultimul rand, multumiri pentru ca uneori, cand timpul va permite, intrati sa cititi aceste modeste insemnari.
La multi ani, tuturor!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

Răzvan Pascu: Ce vă doriţi în noul an?

Dragilor si dragelor,

Am ajuns acasa dupa cateva zile foarte frumoase petrecute in Italia. Napoli, Pompei, Herculaneum si insula Capri au fost destinatiile mele. Va astept duminica si luni cu impresii de calatorie si fotografii din aceste destinatii.

Fiind ultima zi din acest an greu, va doresc tuturor sa fiti sanatosi la anul pentru ca acesta este, poate, cel mai de pret lucru. Si va mai doresc ca in 2010 sa va impliniti cel putin un vis pe care il aveti de mult timp.

Iar apropo de asta, as vrea sa imi spuneti ce va doriti cel mai mult in noul an, ce ati vrea sa faceti in 2010, oricat de traznit sau de simplu, unde ati vrea sa ajungeti, ce ati vrea sa vedeti, ce ati vrea sa faceti nou, ori ce ati vrea sa incercati…..nu stiu … orice va doriti mult de tot.

La multi ani!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

Bogdan Glăvan: This is it

La mulţi ani!
Cum anul 2010 pare se anunţă plin de evenimente, vă urez să citiţi/scrieţi cât mai multe articole/comentarii interesante!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Bogdan Glăvan

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP