Bogdan Glăvan: Duceţi-vă la cumpărături! - Bloguri economice

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Bogdan Glăvan: Duceţi-vă la cumpărături!

Criza a adus românilor primele reduceri adevărate, apropiate de cele practicate în ţările civilizate. Nu ţin minte să mai fi văzut aşa ceva vreodată. Până astăzi eram convins că sold-urile înseamnă 90% propagandă şi doar 10% reduceri de preţuri; de obicei, acestea erau rezervate pentru o gamă redusă de produse sau pentru mărimi situate la extremitatea segmentului (fie prea mici, fie prea mari).

Ei bine, după o scurtă excursie prin magazine, părerea mea este că situaţia s-a schimbat radical. Trâmbiţatele reduceri de 50%-70% sunt chiar reale – cel puţin prin magazinele prin care am intrat: Zara, Marks & Spencer, Aldo, TinaR. Pantofi de 400 de lei se vând acum cu doar 100, pantalonii şi cămăşile costă tot atât, iar o cravată ajunge şi la 35 de lei. La obiectele de damă e cam la fel.

Când am plecat la cumpărături am fost atent să nu îmi uit cardul, pentru situaţia în care cele câteva sute de lei din buzunar nu mi-ar fi ajuns. Nici nu l-am folosit şi m-am întors şi cu jumătate din cash. Îmi place criza, din ce în ce mai mult.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Bogdan Glăvan

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP