Cristian Orgonaş: Aplicant pentru un job la Goldman Sachs: voi munci pentru această companie non stop, atât timp cât inima va continua să îmi bată - Bloguri economice

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Cristian Orgonaş: Aplicant pentru un job la Goldman Sachs: voi munci pentru această companie non stop, atât timp cât inima va continua să îmi bată

Multa lume isi cauta acum de lucru, iar daca nu stiti cum sa va concepeti scrisoarea de intentie, gasiti mai jos un model.

Un candidat pentru o pozitie de analist in cadrul bancii Goldman Sachs scrie:

“…probabil ca numele meu nu va spune nimic in acest moment, insa dupa 5 ani nu va veti mai putea imagina viata fara mine. Dorinta mea de a avea succes in industria financiara depaseste orice inchipuire, iar atat timp cat inima va continua sa imi bata in piept, voi munci pentru a imi atinge aceasta tinta….

Goldman Sachs este locul in care vreau sa muncesc, iar pentru mine nu exista alternativa. Oferiti-mi ocazia de a lucra in compania dumneavostra si va promit ca voi deveni cel mai bun angajat pe care l-ati avut vreodata. Voi munci non-stop atat timp cat voi trai pentru a fi sigur ca Goldman Sachs va ramane in top…”

mai jos un fragment din CV si SI, gasiti aici intregul document. Nu stim daca a si obtinut jobul :-)

sursa: brobible.com

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP