Dan Popa: Cele mai bune posturi. Avant-parastas la un blog. - Bloguri economice

vineri, 8 ianuarie 2010

Dan Popa: Cele mai bune posturi. Avant-parastas la un blog.

Dupa cum va spuneam, in cateva zile (eu sper putine adica 2-3), acest blog va fi mutat pe un nou server. Va fi www.hymerion.ro si va arata altfel, daca ma va ajuta Mnezeu. Probabil ca o bucata de timp, la fel ca si leii noi, o sa circule in paralel ambele variante ale blogului, dupa care cel vechi va fi inmormantat cu toate onorurile.
In termeni de bloggereala, onoruri inseamna probabil numar de citiri, afisari samd.
Ca un fel de avant-parastas, spun ca cel mai mare numar de afisari (48.000) l-a avut Jurnalul candidatului care a pierdut alegerile. Pe locul doi, urmeaza textele din ciclul “Familia Ionescu”, mai exact Familia Ionescu si chiria bancara -37.000 de afisari- si un text mai vechi (cred, primul din aceasta serie), Familia Ionescu si criza financiara care nu exista in Romania (32.000 afisari) scris in octombrie 2008. Langa podium se afla Contestatia inaintata BECului, dupa care vin Jurnalele de bancher, dintre care Jurnalul unui bancher roman e campion, cu 29.800 de citiri.
La mare distanta vin textele legate de competenta angajatilor de prin banci (Adunate de prin CV`uri de bancher) sau cele legate de grevele de prin banci.
Textele cu caracter “serios”, de analize, au fost citite in medie de max 5000 de ori. Cu alte cuvinte, ori au fost mult mai prost scrise, ori nu au interesat, pri ploua afara. :)

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP