Dan Popa: “Jaful” simulat de la Carpatica Giurgiu s-a amânat. Directorul arată spre Poliţie. Poliţia nu ştie nimic - Bloguri economice

joi, 14 ianuarie 2010

Dan Popa: “Jaful” simulat de la Carpatica Giurgiu s-a amânat. Directorul arată spre Poliţie. Poliţia nu ştie nimic

Un jaf “pe romaneste”. Cam asa s-ar putea traduce actiunea “concertata” a conducerii BC Carpatica si a Politiei Giurgiu care urma sa aiba loc in aceasta dimineata la ora 9. Comunicatul era clar.
“In data de 14.01.2010, Banca Comerciala Carpatica in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Giurgiu si cu Unitatea de Monitorizare S.C. Nova Force S.R.L., va organiza o simulare de jaf armat – „ spargerea casieriei unitatii ” la sediul Agentiei BCC Giurgiu incepand cu orele 9.00 si care va dura aproximativ 10 minute. Pe aceasta cale dorim sa asiguram opinia publica asupra interesului si seriozitatii cu care Banca Comerciala Carpatica trateaza astfel de situatii, cu privire la siguranta clientilor si angajatilor bancii”, spune documentul bancii.

“Jaful” n`a mai avut loc, insa.
Directorul Carpatica mi-a spus la telefon ca s-a amanat pur si simplu. Nici el nu stia foarte bine de ce, rugandu-ma sa iau legatura cu cei de la Politia Giurgiu.
Am sunat`o pe doamna comisar Gheta, purtatorul de cuvant al Politiei. Habar nu avea de jaf. “Nu stiu nimic. Dati-mi si mie comunicatul lor sa il vad si vorbim dupa aceea. Acum nici nu sunt in institutie”, mi-a spus doamna comisar.
Tara de rahat, jafuri de rahat, ca sa parafrazez un banc bunutz. Cat despre fraza “dorim sa asiguram opinia publica asupra interesului si seriozitatii cu care Banca Comerciala Carpatica trateaza astfel de situatii”, parca`mi vine sa si…

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP