Dan Popa: A murit impozitul de 3% pe veniturile microîntreprinderilor! O să-i bântuie somnul lui Boc? - Bloguri economice

joi, 14 ianuarie 2010

Dan Popa: A murit impozitul de 3% pe veniturile microîntreprinderilor! O să-i bântuie somnul lui Boc?

Eram si eu o amarata de microintreprindere care platea Statului 3%. Acum, nu mai sunt. Voi plati la buget 16 lei la fiecare suta de lei, profit. Sunt trist. Visul meu era sa nu insel Statul. La 3 la suta, imi lua bilasntul, se uita cat scrie acolo si stia ca pe 3% poate conta. La 16 la suta o sa imi deduc tot ce misca`n tara asta. C`asa`i bugetu`, hulpav. Vrea mai mult, desi o sa se aleaga cu…

Era clara miscarea Guvernului cu cei 3 %. Se stia din decembrie ca in ianuarie nu va mai fi. Ministerul Finantelor au dat insa un comunicat prin care au zis ca prelungesc termenul si in 2010. Nu au facut-o. Pe romaneste, au mintit.

Acu, va trebui sa ma consult cu contabilul, sa vad cum sa dau Statului bani cat mai putini. Daca nu pot si nu pot, apelez la tehnica “Eu te`am facut, eu te omor”. Ma refer la firma, nu la Guvern.

Dincolo de glume, ma gandesc ca asa cum cei ucisi ii bantuie pe cei care i`au ucis, oare impozitul asta de 3 % il va bantui pe Boc? Oare cum e sa te hartuiasca in vis, un impozit?

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP